Artikelen over: KPN Zakelijke TV

Hoe kan ik de afstandsbediening opnieuw koppelen aan de tv-ontvanger

Hoe kan ik de afstandsbediening opnieuw koppelen aan de tv-ontvanger



Het opnieuw koppelen van de afstandsbediening gaat als volgt.



Stap 1


Druk gelijktijdig op de rode en blauwe knop van de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot de rode LED gaat branden.
nu kan je de rode/blauwe knop loslaten.

Stap 2


Druk vervolgens op de OK knop en de groene LED zal tweemaal oplichten. De afstandsbediening is nu gewist en ook in pairing mode, de oude koppelingsinformatie is nu niet meer aanwezig. Op de TV zal je geen wijziging zien maar je kan de box niet meer besturen met je afstandsbediening.

Stap 3


Plaats nu je tv-ontvanger in pairing modus door twee keer kort op het power knopje te drukken onder op de box. Op de TV zal het pairing scherm verschijnen (kan wel zijn dat je op de achtergrond het programma nog hoort welke opstond) dit is geen probleem.

Stap 4


Je kan nu de afstandsbediening weer koppelen met de tv-ontvanger (dus niet de koppeling met de TV, die staat boven) volg de op het scherm getoonde procedure. Met een werkende verbinding (internetkabel of wifi) zal de tv-ontvanger direct doorgaan naar het controleren van de softwareversie. Is de netwerk verbinding niet in orde dan zal de ontvanger het wifi-instelscherm tonen en kan je een wifi-netwerk selecteren en verbinden, waarna alsnog de software gecontroleerd wordt en de tv-onvanger naar normale playout zal gaan.

Bijgewerkt op: 25/11/2022

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!