Artikelen over: Microsoft 365

Hoe reset ik mijn wachtwoord

Hoe u uw Office-365 wachtwoord kunt resetten als je niet kan inloggen.

Klik op de blauwe knop ''Reset it now''

Voer hier uw email adres in.

Voer de karakters in die u ziet op uw scherm en klik op next.

U krijgt 4 opties om de wachtwoord reset te bevestigen. Kies hiervoor de derde optie.

Klik op send notification en voer de willekeurige 2 cijferige code in op de telefoon.

Zodra u dit heeft gedaan moet u nog een keer een verificatie doen.

Voer hier uw telefoonnummer in en klik op blauwe knop met text

Bijgewerkt op: 29/08/2022